Δελτίο Τύπου PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 14:26

Δελτίο Τύπου.

Με εξαιρετική, κατά κοινή ομολογία, επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το 2ο Φθινοπωρινό Σαρακατσάνικο Γλέντι του Σταυραετού. Σαρακατσάνοι από το Δήμο μας και άλλες περιοχές, αλλά και πολλοί φίλοι της Σαρακατσάνικης παράδοσης γέμισαν ασφυκτικά το προαύλιο του 4ου Δημ. Σχολείου και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τον ήχο της ορχήστρας.

Οι Στ. Μπόνιας, Γ. Γραβάνης , Δ. Μπάτζιος και η Ι. Τσαούση (σε φιλική εμφάνιση) στο τραγούδι, ο Κ. Νικολάου στο κλαρίνο, ο Ν. Πουρνάρας στο λαούτο, ο Χρ. Μπαλάσκας στα κρουστά και ο K. Πετράς στο βιολί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα γλέντι που σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία της νεολαίας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Σύλλογοι στην κατεύθυνση της διάσωσης της παράδοσής μας.

Το ΔΣ του Σταυραετού και οι εθελοντές δούλεψαν σκληρά για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση όλου αυτού του κόσμου και έχοντας την εμπειρία από το περσινό 1ο Φθινοπωρινό Γλέντι αποφεύχθηκαν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος κ. Γ. Μουτσιάνας και ο ταμίας κ. Θ. Καρυώτης εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Ένωση Θεσσαλονίκης, Σταυραδέρφια Λαγκαδά, Λεπενιώτης Φοιτητών Θεσσαλονίκης, Φλάμπουρας Δυτ. Μακεδονίας, Αττικής).

Επίσης ο Δήμαρχος κ. Π Σούλας και η π. Αντιδήμαρχος κα Ας. Καλού, ο πρώην Δήμαρχος κ. Στ. Λαφαζανίδης και άλλοι τοπικοί φορείς αλλά και από την κεντρική πολιτική σκηνή οι βουλευτές Στ. Καλαφάτης και Κ. Γκιουλέκας, οι πολιτευτές κ. Καρατάσος και Αν. Κωνσταντινίδου καθώς και εκπρόσωπος του κου Σιμόπουλου.

Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Σταυραετού που για μία ακόμη φορά έδωσαν δυναμικό παρόν, στήριξαν το Σύλλογο και διασκέδασαν μαζί μας. Επίσης, τον κ. Γ. Δουλάμη, Δντή του 4ου Δημοτικού για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του σχολείου, τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και φυσικά τους χορηγούς του 2ου Φθινοπωρινού Σαρακατσάνικου Γλεντιού, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και το Γυράδικο MARKI’S των Σαρακατσάνων αδελφών Τσακνάκη
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φαρμάκης Γιάννης: 6986546700 (Πρόεδρος)

Μπάτζιος Κώστας: 6972875092 (Γραμματέας)

Μπαλάσκας Θανάσης: 6977251551 (Ταμίας)

 

Γραφεία Συλλόγου

Τηλέφωνο & Φαξ: 2310.765117

E-MAIL : info@stavraetos.gr

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αγαπημένος Χορός
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για ιστοσελίδα που θα φέρει επιτυχία στην επιχείρηση σας, στις καλύτερες τιμής της αγοράς... Γιατί κάνουμε εκπτώση στην τιμή αλλά όχι στην ποιότητα!!!
Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες!!!

Βαγγέλης Μπόρας

email: vagelismail3@yahoo.gr

-

Προτεινόμενοι Browser: Mozilla Firefox, Google Chrome