Την Κυριακή 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο Κορδελιό έκτακτη Γ.Σ. Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Φαρμάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της διοίκησης από το παρόν ΔΣ, παρουσίασε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων της διοίκησης στο εν λόγω διάστημα καθώς και ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του Σταυραετού για τα τελευταία χρόνια.

Τα παρευρισκόμενα μέλη έθεσαν ερωτήσεις και ζήτησαν διευκρινίσεις για διάφορα ζητήματα και σε γενικές γραμμές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έως τώρα έργο της διοίκησης. Αναφορικά με το 2ο θέμα της ΓΣ, την τροποποίηση του Καταστατικού, τα μέλη συμφώνησαν με την εισήγηση του ΔΣ να οριστεί μία επιτροπή η οποία θα μελετήσει το θέμα και θα προτείνει αλλαγές επί του ισχύοντος καταστατικού ώστε αυτές να συζητηθούν και να τεθούν προς ψήφιση σε επόμενη ΓΣ.

Ορισμένα από τα παρευρισκόμενα μέλη εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην επιτροπή. Καλούνται τυχόν ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Γραμματέα κ Κώστα Μπάτζιο, τηλ 6972 875092, ώστε η επιτροπή να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες της.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φαρμάκης Γιάννης: 6986546700 (Πρόεδρος)

Μπάτζιος Κώστας: 6972875092 (Γραμματέας)

Μπαλάσκας Θανάσης: 6977251551 (Ταμίας)

 

Γραφεία Συλλόγου

Τηλέφωνο & Φαξ: 2310.765117

E-MAIL : info@stavraetos.gr

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αγαπημένος Χορός
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για ιστοσελίδα που θα εξασφαλίσει την επιτυχία της επιχείρησης σας και θα προβληματίσουν τους ανταγωνιστές σας... Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!
Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες!!!

Βαγγέλης Μπόρας

email: vagelismail3@yahoo.gr

 

-

Προτεινόμενοι Browser: Mozilla Firefox, Google Chrome