Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 7  Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Συλλόγου στο Κορδελιό η 1η Βραδιά Νεολαίας. Κρίνοντας από τα σχόλια των παρευρισκομένων θεωρούμε πως η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Βέβαια δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς η μαζική συμμετοχή μελών και φίλων του Σταυραετού, ή άριστη εμφάνιση της ορχήστρας και η ζωντάνια και το κέφι των νέων των χορευτικών μας τμημάτων  δεν άφησαν περιθώρια για κάτι λιγότερο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου, οι κύριοι Μουτσιάνας και Καρυώτης εκ μέρους της ΠΟΣΣ και εκπρόσωποι των Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσσαλονίκης Η ΕΝΩΣΗ και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε επίσης όσους εθελοντικά συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τις γυναίκες του Συλλόγου για την παρασκευή των παραδοσιακών εδεσμάτων, τους ψήστες και όσους βοήθησαν στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους παρευρέθηκαν στην 1η Βραδιά Νεολαίας. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο που αναλάβαμε σαν νέα διοίκηση και με την ελπίδα ότι ο Σταυραετός θα γίνει το στέκι όλης της Σαρακατσάνικης νεολαίας της περιοχής μας.

Τέλος, δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποφύγουμε στο μέλλον τις οποιεσδήποτε παραλήψεις παρατηρήθηκαν.

Υ.Γ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγιναν και οι πρώτες διερευνητικές επαφές για τη συγκρότηση Επιτροπής Νεολαίας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φαρμάκης Γιάννης: 6986546700 (Πρόεδρος)

Μπάτζιος Κώστας: 6972875092 (Γραμματέας)

Μπαλάσκας Θανάσης: 6977251551 (Ταμίας)

 

Γραφεία Συλλόγου

Τηλέφωνο & Φαξ: 2310.765117

E-MAIL : info@stavraetos.gr

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αγαπημένος Χορός
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για ιστοσελίδα που θα φέρει επιτυχία στην επιχείρηση σας, στις καλύτερες τιμής της αγοράς... Γιατί κάνουμε εκπτώση στην τιμή αλλά όχι στην ποιότητα!!!
Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες!!!

Βαγγέλης Μπόρας

email: vagelismail3@yahoo.gr

-

Προτεινόμενοι Browser: Mozilla Firefox, Google Chrome