Στα πλαίσια της προσπάθειας να φέρουμε τους μικρούς φίλους του συλλόγου πιο κοντά στο Σταυραετό, το ΔΣ διοργανώνει ποδηλατοδρομία για μικρούς και μεγάλους.
Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου θα συγκεντρωθούμε στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Κατσαντώνη 78, Κορδελιό) και όλοι μαζί, μια μεγάλη ποδηλατο-παρέα, μέσω του ποδηλατόδρομου της οδού Αντώνη Τρίτση (παράδρομος περιφερειακής) θα κατευθυνθούμε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου.
Εκεί, οι μεγάλοι μπορούμε όλοι μαζί να απολαύσουμε τον καφέ μας στο αναψυκτήριο που λειτουργεί στο χώρο ενώ οι μικροί θα παίξουν με τα ποδήλατά τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Πάρκου - η οποία προσομοιάζει ένα αστικό οδικό δίκτυο - και θα εξοικειωθούνε με τα σήματα του ΚΟΚ, τις διαβάσεις πεζών, σηματοδότες κλπ.
Το σκεπτικό πίσω από αυτή την ιδέα είναι να φέρουμε όλοι (μέλη και φίλοι του Σταυραετού) τα παιδιά μας ώστε αφενός να διασκεδάσουν και να αρχίσουν να αποκτούν οδηγική παιδεία και αφετέρου να γνωριστούνε μεταξύ τους, να κάνουνε φίλους και όλα μαζί να στελεχώσουν τα χορευτικά τμήματα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Σταυραετού από τη νέα χρονιά.
Όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για ένα ποδήλατο mountain bike CLERMONT  FREELAND 29’’  αξίας 220€ (http://www.custombicycles.gr/index.php?act=viewProd&productId=1600).
Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Ελευθερίου – Κορδελιού το οποίο προσφέρει το ποδήλατο – δώρο της κλήρωσης καθώς και την τεχνογνωσία για τη μαζική μετακίνηση των ποδηλατών.
Το κατάστημα ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ θα μας προμηθεύσει επίσης με μικρό αριθμό ποδηλάτων για κάποιους που τυχόν θέλουν να πάρουν μέρος αλλά δεν έχουν ποδήλατο. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε με το γραμματέα του Συλλόγου, Κώστα Μπάτζιο, στο τηλ 6972 875092.


Καλό είναι οι ποδηλάτες να φορούν κράνος.
Προϋπόθεση για να συμμετέχουν τα παιδιά είναι να συνοδεύονται από ενήλικα. Οι ενήλικες δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύουν παιδί για να πάρουν μέρος.
Έχουν ληφθεί όσο το δυνατό περισσότερα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των ποδηλατών (έχουμε ζητήσει τη συνδρομή της Τροχαίας την οποία και θα έχουμε εκτός απροόπτου, το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης θα γίνει σε ποδηλατόδρομο, θα υπάρχουν συνοδευτικά οχήματα κλπ) ωστόσο το ΔΣ θέλει να επισημάνει πως οι ποδηλάτες συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Πέμπτη στις 17:45 για να συνδυάσουμε διασκέδαση, γυμναστική, μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής και καλή παρέα σε μία βόλτα!

Τηλ επικοινωνίας:
6972 875092 Κώστας Μπάτζιος
6977 251551 Μπαλάσκας Θανάσης
ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
Φιλίππου Φλώρου 74, έναντι της ΔΕΗ, Κορδελιό
http://www.custombicycles.gr/
https://www.facebook.com/custombicycles.gr?fref=ts

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φαρμάκης Γιάννης: 6986546700 (Πρόεδρος)

Μπάτζιος Κώστας: 6972875092 (Γραμματέας)

Μπαλάσκας Θανάσης: 6977251551 (Ταμίας)

 

Γραφεία Συλλόγου

Τηλέφωνο & Φαξ: 2310.765117

E-MAIL : info@stavraetos.gr

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αγαπημένος Χορός
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για ιστοσελίδα που θα εξασφαλίσει την επιτυχία της επιχείρησης σας και θα προβληματίσουν τους ανταγωνιστές σας... Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!
Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες!!!

Βαγγέλης Μπόρας

email: vagelismail3@yahoo.gr

 

-

Προτεινόμενοι Browser: Mozilla Firefox, Google Chrome